WordPress med woocommerce

Starta din egen Webbshop

WooCommerce - gratis och användarvänligt

Vill du starta en egen webbshop, men vet inte vilken plattform eller verktyg du ska använda dig av?

Tillsammans med Bluerange så hjälper vi Dig svara på vanliga frågor gällande att bygga egen webbshop i WordPress och WooCommerce vilket är den största plattformen vi jobbar med.

WooCommerce är ett verktyg och en online-tjänst som du kan använda för att sälja vad som helst i din webbshop på nätet. Du kan sälja både digitala såväl som fysiska produkter.

Med WooCommerce kan du hålla koll på hela ditt lager, produktinformation, frakt-information, med mera – allt du kan tänkas behöva för att komma igång med din webbshop. Dessutom så tar WooCommerce säkrade och enkrypterade betalningar och hanterar skatter helt på egen hand, vilket ytterligare ökar användarvänligheten.

Vi jobbar också med Shopify som är ett utmärkt och lättjobbat system, där din hemsida integreras med en webbshop. 

Om Ni har en stor mängd information, kanske också på olika språk där också en WebbShop önskas, så kan ett system byggt på plattformen Magento passa bäst.

FYRA STEG TILL EN NY WEBBSHOP

1. Välj plattform

Hur ser din verksamhet ut? Hur många produkter marknadsförs? Säljer Du också tjänster jämte produkter? Hur sker distribution?  

Det finns flera viktiga frågeställningar som lägger grunden för den plattform som passar Dig bäst.

2. Marknad

Säljer du enbart i Sverige? Finns också fysiska butiker? Kommer du att sälja utanför Sverige inom en snar framtid?

Behövs språkstöd, önskas webbshopen på olika språk?

3. Design

Skall man utgå från ett färdigt tema/design och göra anpassningar eller skape en helt egen design från grunden, vilka för och nackdelar finns.

4. Underhåll

En webbshop är inte mycket värd utan kontinuerligt underhåll, anpassningar och förändringar för att möta dina kunders krav och köpbetende. 

Scroll to Top