DATORNS FYSISKA OCH ICKE-FYSISKA DELAR

HÅRDVARA

Vad Du än behöver inom IT och hårdvara så hjälper vi Dig

VI ÄR EXPERTEN

Låt oss hjälpa Dig med val av rätt hårdvara och lösning

Datorer, bildskärmar och mycket, mycket mer...

Vi har lång erfarenhet från att välja rätt hårdvara från ett stort urval. Vi har allt ditt företag kan tänkas behöva, låt oss hjälpa dig att få en effektivaffärsverksamhet.

Bärbara

Vi har ett stort utbud av bärbara datorer, så oavsett vad du är ute efter har vi något för just dig. Välj mellan Macbooks från Apple, Windows PC laptops från bland andra HP, Dell, Acer och Lenovo, och ett brett urval av Chromebooks.

Desktop

En stationär dator ger mycket prestanda för pengarna. Tillsammans med en bra bildskärm, mus och tangentbord får du en kraftfull och prisvärd PC att arbeta med antingen på kontoret eller hemma.

Skärmar

En bra skärm till datorn är viktigt. Vi har ett stort utbud av olika datorskärmar från alla kända leverantörer. Oavsett vad du har för krav på upplösning, ljusstyrka och färgåtergivning så har vi något för dig.

Mobiltelefoner

Vare sig du föredrar Android eller iOS så har vi den perfekta mobilen för dig. Sugen på en ny iPhone från Apple? Eller kanske en Android-mobil från Samsung, Nokia, Sony eller någon annan tillverkare?

Videokonferens

Det har hänt väldigt mycket inom området de senaste åren och vi hjälper Dig att hitta rätt lösning, vare sig Du jobbar mest över en bärbar, desktop eller kanske mest med din mobil. Vi ger förslag på vad som kan passa bäst. 

Skrivare

Inget kontor är komplett utan en skrivare. Vi har ett stort utbud av bland annat laserskrivare, färglaserskrivare och bläckstråleskrivare från tillverkare som HP, Epson, Canon, Brother, Kyocera och många fler.

VANLIGA FRÅGOR

F.A.Q.

Vi jobbar väldigt nära HP som erbjuder bra kvalitet till bra pris, men vi jobbar också med alla övriga kända leverantör. 

Vi följer och erbjuder Er samma garanti som utgår från leverantören av den specifika hårdvaran.

Ni kontaktar oss direkt så tar vi hand om allt. 

Ni når oss alltid via telefon eller E-post.
Tel 036-34 59 00

E-Post support@bluepay.se

Absolut – antingen så gör vi allt klart hos oss innan vi sänder utrsutningen till Er, eller så besöker vi Er också gärna på plats.

Vi jobbar med flera olika finansieringsmöjligheter – vår närmaste partner är Grenke Leasing tillsammans med Bluerange

Ja – vi erbjuder underhållsavtal under hela livslängden av Era produkter.

Vi erbjuder återtag av alla former av hårdvara där den destrueras eller renoveras för att säljas på nytt.

Absolut – vi erbjuder backup i vår egen datahall i Jönköping. Vi garanterar att all data lagras enbart på svensk mark. 

Mer information finns här Bluerange Backup 

Inês, Lohrs Pocket MedMera, Göteborg
5/5
Alfred Carlqvist, Account Manager

BluePay tillsammans med Bluerange

BluePay ingår i Bluerange – ett IT-bolag som grundades i Jönköping 1997. Vi kan kan hjälpa Er inom många områden, inget är för svårt, inget är för enkelt, bäst av allt är våra småländska priser och vår support som alltid finns till Er hjälp, via telefon eller mail.  

Scroll to Top