BLUEPAY TILLSAMMAN MED BLUERANGE

Vi skapar hemsidor för framgångsrika företag

Från tankar och idéer till färdig lösning

Webbdesign, webbutveckling, drift & säkerhet

Vi hjälper dig att lyckas med din hemsida

Med erfarenhet från många webbprojekt vet vi vad som krävs för att din webbplats ska bli framgångsrik och leda till fler kunder och affärer. Du fokuserar på det du kan bäst: din verksamhet och din målgrupp. Vi vägleder dig från idé till färdig och lanserad hemsida och skapar bästa möjliga webblösning utifrån din ambitionsnivå, dina förutsättningar och dina mål.

Helhetsleverantör

Med vår breda kompetens hjälper vi dig från start till mål. När hemsidan är lanserad tar vi hand om den genom vår drift- och systemförvaltning. Vi kan även hjälpa dig med sökmotoroptimering och att löpande uppdatera innehållet på hemsidan.

Drift & systemförvaltning

Vi förstår att det kan vara svårt att hålla koll på allt som rör drift, uppdateringar, licenser och säkerhet kring din hemsida. Med vår drift och systemförvaltning tar vi hand om allt detta åt dig.  När vi förvaltar din hemsida placeras den i vår egen miljövänliga Datahall i Jönköping Bluerange i Stockholm. Driftsmiljön är speciellt anpassad för att din WordPress-sajt ska ha så hög säkerhet, prestanda och upptid som möjligt. Varje år behöver din hemsida hundratals större och mindre tekniska uppdateringar. Vi övervakar och genomför alla uppdateringar åt dig så att din webbplats fortsätter att vara snabb och säker. Dessutom tar vi dagliga backuper och har hand om alla licenskostnader.

Enkel att använda

Oavsett av teknisk förkunskap ska du känna dig bekväm med din hemsida. Vi håller alltid en utbildning i hur just din webbplats administreras – för att du ska få ut så mycket som möjligt från din hemsida.

Koll på resultat

För att förstå hur webbplatsen används analyserar vi besöksstatistik och beteenden. Vad är dina kunder intresserade av? Vad ska lyftas fram ännu mer? Det är ett bra underlag för sökmotoroptimering och kontinuerlig utveckling.

WordPress

Alla våra hemsidor byggs i världens mest använda webbpubliceringsverktyg: WordPress. Det innebär att du får en prisvärd och säker hemsida som är lätt att jobba med. Önskar Ni någon annan plattform som t.e.x. Shopify eller Magento så löser vi det också!

MER INFORMATION

F.A.Q.

Absolut – vi har flera färdiga mallar som vi kan utgå ifrån, för att på så sätt komma i mål så snabbt som möjligt.

Vi hjälper löpande till med att uppdatera innehållet på hemsidan så som Ni önskar.

Din hemsida behöver löpande många större och mindre tekniska uppdateringar. Vi övervakar och genomför alla uppdateringar åt dig så att din webbplats fortsätter att vara snabb och säker. 

Vi tar dagliga backuper och har också hand om alla licenskostnader. Alla backuper finns i vårt svenska datacenter genom vårt moderbolag Bluerange

Vi jobbar också med Shopify som är ett utmärkt och lättjobbat system, där din hemsida integreras med en Webshop. 

Om Ni har en stor mängd information, kanske också på olika språk där också en WebShop önskas, så kan ett system byggt på plattformen Magento passa bäst.

  • Vi börjar med ett uppstartsmöte
    – vad har ni för behov
  • Kreativt arbete, vi skissar på olika förslag
  • Hemsidans design byggs 
  • Sidan uppdateras med innehåll, bilder och texter
  • Lansering
  • Löpande drift & support
  • Vi hjälper också till med vidare sökoptimering och digital marknadsföring för att öka Er synlighet

Vi garanterar att vi erbjuder småländska priser till högsta kvalitet

Ta kontakt direkt med oss, vi svarar alltid i telefon och snabbt på E-post!

Tel 036-34 59 00

info@bluepay.se

BluePay tillsammans med Bluerange – kan hemsidor!

Alfred Carlqvist, Account Manager

BluePay tillsammans med Bluerange

BluePay ingår i Bluerange – ett IT-bolag som grundades i Jönköping 1997. Vi kan kan hjälpa Er inom många områden, inget är för svårt, inget är för enkelt, bäst av allt är våra småländska priser och vår support som alltid finns till Er hjälp, via telefon eller mail.  

Scroll to Top